Print
Category: Homepage
Hits: 8946

 

 

Va rugam sa luati cunostinta de faptul ca prima proba a Concursului "Stelutele Matematicii", organizat de Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, va avea loc pe data de 23 februarie. 

Cel de-al doilea examen va avea loc pe data de 30 martie. Elevii trebuie sa fie prezenti la ambele testari pentru a putea intra la o clasa de matematica intensiv. Examenele vor incepe la ora 09.00 si vor dura doua ore fiecare. 
Rugam copiii sa fie prezenti la scoala la ora 8.30, in zona de receptie-gimnaziu, sa aiba asupra lor carnetul de note vizat si obiecte de scris (care nu se sterg).Nu se percepe taxa pentru acest concurs.

Pentru inscrieri la testari va rugam sa luati legatura cu d-ra Mocanu Sorina la tel: 0748.484.573 sau la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

In functie de rezultatul la aceste testari, copiii pot fi admisi sau nu la una dintre cele doua clase de matematica-intensiv care se vor forma pentru anul scolar 2019-2020 in sediul nostru din Balta Albina nr.9.

Va multumim si va asteptam!

Stelutele Matematicii slideshow