Print
Category: Homepage
Hits: 1615

In perioada 1-8 Octombrie 2016 are loc in Bucuresti “Kid’s Festival”, competitie sportiva dedicata elevilor de gimnaziu din capitala, organizata de catre Centrul de Proiecte Educationale si Sportive PROEDUS si Primaria Municipiului Bucuresti.

 
Elevii nostri au participat la 3 ramuri sportive: fotbal, baschet si volei, premiile puse in joc (tabere scolare) fiind extreme de atractive.
 
Eroii de azi sunt componentii echipei de fotbal, care au castigat meciurile cu Scoala Sf. Nicolae, scor 5-1, si cu Scoala Nr. 150, scor 2-0. Pentru accederea in primele 8 echipe ale competitie sortile ne-au adus fata in fata cu echipa Colegiului Feroviar Mihai I, care va juca finala impotriva celor de la Mircea Eliade. Elevii nostri merita felicitari pentru spiritul competitiv de care au dat dovada, de buna organizare si seriozitatea aratata.
 
Toate echipele noastre participante au fost recompensate de catre organizatori cu tabere scolare la munte si la mare in anul 2017, baschetul la Predeal si fotbalul la Neptun. Fetele inca lupta pentru locurile 1-2 care inseamna o tabara in Grecia.
 
Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit si au fost alaturi de micii nostri sportivi!

Simple Image Gallery Extended