Print
Category: Facilitati
Hits: 6033

Comunicare Parinti2

Catalog virtual și raport zilnic

Considerăm că printr-o comunicare eficientă cu părinţii putem îmbunătăţi împreună calitatea procesului de învăţământ. Din acest motiv, punem la dispoziţia părinţilor un sistem de Catalog Virtual, prin care părintele, cu ajutorul unui username şi a unei parole, va putea fi la curent ori de câte ori doreşte, cu situaţia şcolară a copilului său. (vizualizează notele, absenţele, comentariile, aprecierile, temele primite de către elev).

Mai mult decât atât, zi de zi, părintele primeşte pe e-mail un “raport zilnic” prin intermediul căruia, în timp real, vizualizează activitatea şcolară a copilului pentru ziua respectivă; recomandări, teme, note primite din partea cadrelor didactice.

Sedințe cu părinții

Periodic organizăm şedinţe cu părinţii, în cadrul cărora aceştia au ocazia sa întâlnească individual profesorii. Directorii, diriginţii şi profesorii sunt la dispoziţia părinţilor pentru a le oferi informaţiile de care ei au nevoie şi pentru a contribui împreună la îmbunătăţirea calităţii relaţiei dintre instituţie de învăţământ şi profesori.

Revistele școlii

Creativitatea elevilor s-a concretizat de-a lungul timpului şi prin apariţia revisteelor şcolii: ICHB News, Lumina Cuvintelor, Bright Writers.