Print
Category: Facilitati
Hits: 7300
activitati extrascolare
 
 
Recreerea elevilor în urma efortului intelectual depus este un factor important în asigurarea unei dezvoltări armonioase. În acest scop, organizăm excursii, tabere şi şcoli de vară, atât în ţară, cât şi în străinătate.

În vederea participării la proiecte şi concursuri internaţionale, elevii beneficiază de toată pregătirea şi sprijinul necesar, pentru ca ideile lor să prindă contur.

Pasiunile copiilor sunt importante, iar noi trebuie să îi ajutăm să le descopere. În acelaşi timp au nevoie de acţiuni care să le lărgească universul de cunoaştere, să le ofere prilejul de a se bucura învăţând. Aşadar, procesul educaţional “îmbracă” şi formele nevoii fireşti a copiilor de a se dezvolta simultan pe plan intelectual, sportiv sau, pur şi simplu, de a aprofunda o anumită materie sau anumite cunoştinţe, prin numeroasele opţiuni pe care elevii noştri le au la dispoziţie. Paleta de cluburi oferită este variată - teatru, jurnalism, pian, canto, şah, fotbal, handbal, baschet, literatură, limba engleză, matematică, robotică şi multe altele.

Evenimente de tip “Festivalul Multiculturalitatii”, “Simfonia Stelelor”, “Welcome Picnic”, "Weekend cu parintii" au devenit deja o tradiţie. Clipele trăite cu aceasta ocazie, cât şi amintirile, sunt de nepreţuit. De asemenea, putem menţiona şi numeroasele concursuri precum “firSTep”, “BrightSpeakers”, “LuminaMath”, “Stele Matematicii”.