Print
Category: rezultate
Hits: 11488

succese

An de an, liceul nostru se mândrește cu performanțe deosebite atât la olimpiadele naționale și internaționale cât și la concursuri din diverse domenii: teatru, muzică, dans, sport, limbi străine, șah, IT, încurajând elevii să-și valorifice potențialele la cel mai înalt nivel. La olimpiadele naționale din anul  școlar 2018-2019 elevii claselor V-VIII au obținut  22 de medalii de aur, 29 de argint și 20 de bronz, la urmatoarele discipline: matematica, fizica, informatica, chimie si limba turca.  

De asemenea, eleva Caraus Ioana Madalina a obtinut urmatoarele rezultate in anul scolar 2018-2019: 
1. Media 10 - Evaluare Nationala
2. Locul I Olimpiada Nationala de Chimie (prima pe tara) + Premiul Special la Proba Practica (cel mai mare punctaj)
3. Medalie de Argint - Olimpiada de fizica
4. Medalie de Argint - Olimpiada de matematica
5. Premiul II - Olimpiada Nationala de Stiinte pentru Juniori + Cel mai mare punctaj la proba practica + Calificare lot national
 
Anul scolar care urmeaza va aduce cateva schimbari esentiale printre care mentionam dotarea tuturor claselor cu aer conditionat, o investitie enorma care va fi de un real folos si in avantajul elevilor si profesorilor. Copiii de clasa a V-a, a VI-a si a VII-a vor renunta la manualele tiparite, inlocuindu-le cu tablete, un program inovativ in Romania. Scopul programului este, ca prin utilizarea tehnologiei în procesul educational, sa le putem oferi copiilor și o alta perspectiva educationala.  Pe lângă manualele digitale, elevii vor putea folosi tableta pentru a-și însuși deprinderi precum creativitatea, lucrul în echipa, și cunoștințe mai bune în domeniul tehnologiei. Toate cabinetele sunt dotate cu tabla smart iar din anul urmator scolar vom dispune si de un "Innovative laboratory".
In ceea ce priveste viitorul, scoala noastra mereu vine cu ceva nou, iar o sala noua de sport cu piscina este un proiect indraznet, dar pe care il vom finaliza negresit.