Print
Category: Menu Items
Hits: 106256

inscriere gimnaziu 

 

 

 

Pentru mai multe detalii cu privire la inscrierea in scoala noastra va rugam sa luati legatura cu d-ra Mocanu Sorina: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; 0748.484.573.

Liceul Teoretic Internațional de Informatică București oferă următoarele beneficii pentru anul şcolar 2022-2023:

Taxele pentru anul școlar 2022-2023

Liceul Teoretic Internațional de Informatică BucureștiTaxa de înscriereTaxa de şcolarizare
Gimnaziu V-VIII

€ 250

€ 6900

** Începând cu luna Septembrie 2022, vă punem la dispoziție și pachetele de școlarizare ce conțin activități co-curriculare și servicii conexe (Cambridge, DELF, Fit în Deutsch, etc.) și tarifele aferente acestora. Schimbarea pachetului de școlarizare se va face printr-un act adițional la contractul de școlarizare inițial.

Reduceri din cuantumul taxei şcolare:

Suplimentar:

Servicii Opţionale:

 

1. Masa de prânz: se va lua legatura cu reprezentatul firmei, dna. Chirita Tatiana (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; 0763.699.490).

2. Transport: se va lua legatura cu reprezentatul firmei, dna. Maria Deca: 0725.527.182.

 

Taxa şcolară poate fi plătită în patru rate egale, prima rata si taxa de inscriere trebuie achitate în momentul semnării contractului. Înscrierea elevului în anul şcolar 2022-2023 este considerată oficială doar în momentul în care este semnat contractul şi este achitată taxa de înscriere şi prima rată. Taxa şcolară se poate achita prin transfer bancar, prin POS sau cash la Departamentul de Contabilitate. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie Regulamentul de Ordine Interioară (elevi şi părinţi) al Liceului Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti, înainte de a finaliza înscrierea. Acesta se poate consulta pe site-ul nostru.