Print
Category: Homepage
Hits: 688

 

ICHB etalon pentru școlile din România

Având doar o singură zi la dispoziție din momentul în care a aflat că școlile vor fi închise, conducerea alături de minunatul corp profesoral din cadrul gimnaziului, a depus un efort uriaș pentru ca, începând de azi, elevii să participe la școală...de acasă.
Am considerat că este un bun prilej să folosim tehnologia în sprijinul educației și al elevilor noștri, aceștia fiind deja familiarizați cu Google Classroom, folosesc tabletele la toate orele iar mediul on-line este o resursă infinită de informații.
Orele s-au desfășurat conform orarului prin intermediul aplicației Zoom, cu ajutorul căreia, profesori și elevi, s-au "întâlnit" virtual, iar feedback-ul primit din partea lor la finalul primei zile ne-a dat putere să continuăm.
Datorită efortului depus elevii nu au pierdut nici macar o zi de școală, continuitatea fiind un aspect esențial în educație.

Mulțumim partenerului nostru Edusoft Technologies SRL pentru sprijinul logistic și promptitudinea cu care au răspuns pentru setarea în timp record a infrastructurii necesare realizării lecțiilor în mediul online.

Simple Image Gallery Extended