Print
Category: Homepage
Hits: 1188

 

Asa cum incercam in cadrul fiecarei campanii umanitare, si anul acesta am dorit sa implicam cati mai multi copii, de la prima activitate de strangere de fonduri pana la impartirea cadourilor. Credem cu tarie ca este foarte important sa ii constientizam pe elevi de situatia oamenilor defavorizati din tara noastra, cu speranta ca, sprijiniti de parinti si profesori sa contribuie la o lume mai buna.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna din acest an, am pregatit 300 de pachete care s-au impartit elevilor si familiilor nevoiase din Comuna Dumbrava, Judetul Prahova. In lunile noiembrie si decembrie s-au organizat targuri de dulciuri cu vanzare, "Ziua fara uniforma", in cadrul carora sumele stranse au fost folosite pentru a cumpara produse alimentare si nealimentare atat de necesare in viata unui copil. De asemenea, bradul de Craciun amplasat la intrarea in scoala a fost strajer de nadejde pentru donatiile oferite cu multa iubire de catre elevii nostri.

Vrem sa multumim, parintilor, profesorilor, tuturor celor care ne-au ajutat de-a lungul campaniei, dar in primul rand copiilor, care ne-au demostrat ca, in pofida tuturor greutatilor pe care le poti intampina, impreuna putem construi o lume mai frumoasa!

Va dorim sarbatori minunate alaturi de toti cei dragi!

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - https://gimnaziu.ichb.ro/images/Activitati/2017-2018/Campanie umanitara 2017 web